ESDEVENIMENTS  I RELACIONS PÚBLIQUES

 Fet extraordinari o important en la vida d'una persona, d'una col·lectivitat social, de la humanitat.

 • Corporatius i institucionals

  Fem del teu acte, un acte solemne

  Els esdeveniments corporatius són una eina imprescindible que les empreses utilitzen per motivar, fidelitzar i reconèixer tant als seus clients mitjançant l'organització d'esdeveniments promocionals com per als seus propis empleats a través d'esdeveniments i reunions motivadores.

  A l'hora d'organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques, és a dir, corporatiu, hem de tenir clar quin és l'objectiu que es busca o es pretén aconseguir. Per a nosaltres és molt important marcar quines són les metes que té l'àrea de Marketinf, RRHH, el responsable del producte o projecte a exposar o aquella part de l'empresa que lideri aquest esdeveniment corporatiu.

  Un cop pactat amb el client els detalls de l'esdeveniment, serem nosaltres, al costat del nostre equip professional i els nostres col·laboradors, els quals realitzarem un projecte complet de l'esdeveniment que compti amb diverses propostes, les quals, consensuarem amb la persona responsable de liderar l'esdeveniment a la empresa del client.

 • Culturals, socials i benèfics

  La sinèrgia és la clau

  L'organització d'esdeveniments és una tècnica amb la qual les empreses poden assolir objectius tant de comunicació interna com externa. De fet, segons un estudi elaborat per Eventoplus, l'any 2018 van augmentar en un 5,6% els pressupostos que han destinat les empreses als esdeveniments.

  Pel que, si estàs interessat en l'organització d'esdeveniments culturals, des d'Edimark t'expliquem tot sobre aquest tipus d'actes i com poden beneficiar la teva empresa.

 • Relacions públiques

  La relació entre la marca i la resta del món
  Gestionem la teva relació amb autoritats, institucions acadèmiques i "opinion leaders" proporcionant-te els millors representants.
 • Cerca de ponents

  Recolzament en workshops

  Comunicar una idea o un concepte necessita d'algú que realmente sigui expert en el que està dient. Per això, des d'Edimark et garantitzem que els ponents que necessites seran els que tindràs, persones realment expertes en tot allò que necessites comunicar.

Marketing, Comunicació & Esdeveniments

Contactar

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
977 291 481