EDICIONS I COMUNICACIÓ

Preparar o dirigir la publicació d'un text, revista o llibre tenint cura de la seva forma i contingut amb l'objectiu de divulgar coneixement.

 

Divulgar correctament contingut comporta una rigurosa planificació. Ha de tenir un públic objectiu ben definit i una finalitat clara.

A Edimark estudiem el teu cas i seleccionem quin és el format més adeqüat per a cada ocasió: revista corporativa, guía, catàleg, diari, etc.

 

 • Revistes Corporatives i Magazines

  Revistes corporatives

  Revistes dedicades a transmetre notícies i novetats d'un sector professional determinat. Duem a terme  tot el procés, des de la redacció de continguts de la revista, el diseny i maquetació de cada número, la producció, l'entrega al client i la distribució.

  Oferim comunicació corporativa especialitzada per sectors en forma de revista, guia, dossier, etc. Cada moment i cada sector té les seves necessitats comunicatives.  

  Us convidem a descobrir Experince. La nostra úlima creació i que pertany al sector hoteler i turístic.

 • Guies

  De vegades necessitem un format ràpid, visual i pràctic. Amb una gran càrrega d'imatges i disseny i amb gran quantitat d'informació molt ben organitzada i catalogada aquest tipus d'edició se segueix utilitzant amb èxit com a suport en la transició al món digital.

 • Comunicació Institucional i Corporativa

  La comunicació més personalitzada

  La comunicació és un dels pilars fonamentals de l'estratègia de qualsevol  institució o empresa privada ja que d'ella depenen elements claus como la reputació.

  Mitjançant la comunicació institucional i corporativa us ajudem a enviar de manera correcta el conjunt de missatges necessaris a un públic determinat per tal d'establir una conexió i així tenir un intercanvi que porti al creixemnt del negoci.

  Organitzem rodes de premsa, debats, comunicats en mitjans de comunicació i conferències. 

Marketing, Comunicació & Esdeveniments

Contactar

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
977 291 481