Coneix el nostre equip

Comptem amb un equip multidisciplinar que cobreix totes les fases del teu projecte i que té per objectiu oferir-te les solucions més adients i actualitzades. 

A Edimark som propers, productius, estratègics, flexibles, creatius i analítics. 

Apostem pel tracte personalitzat i per la comunicació directa. Volem crear amb tu, volem compartir la teva motivació i il·lusió i acompanyar-la dels nostres coneixements, experiència i compromís per aportar el màxim valor a la teva empresa. 

Xavier Braña

Gerent

Amb un do especial pel networking i les relacions socials; gran coneixedor de l'entorn i dels mitjans i amb gran empatia cap als clients.

Creatius

Disseny & Maquetació

Experta en il·lustració, fotografia i maquetació. Inquieta i atenta a les últimes tendències culturals i socials que determinen l'art.

Professionals Tècnics

Periodistes· RRPP · Programadors

Comunicadors experts, programadors d'alt nivell, creatius de video, desenvolupadors d'Apps. El nostre treball conjunt és la clau del teu èxit.

Què fem?

ANÀLISI DE NECESSITATS

Vols més clients? Millorar la teva imatge? Posicionar-te en un altre sector del mercat? Optimitzar l'ús d eles xarxes socials? Publicitar-te en premsa o ràdio? 

PLANIFICACIÓ i CREACIÓ

Tot l'equip treballarem plegats  per crear un pla que permeti assolir els teus objectius i cobrir les teves necessitats. Durem a terme accions i crearem el material necessari intentant minimitzar els resursos i maximitar els resultats.

DIFUSIÓ I EXPANSIÓ

 Arribarem al client i et farem créixer.

Marketing, Comunicació & Esdeveniments

Contactar

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
977 291 481