La gastronomia de Salou també “sorprèn” a Madrid
Coincidint amb Fitur, la capital de la Costa Daurada va organitzar un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats

Salou, la destinació turística que mai no deixa de sorprendre, va organitzar dimarts passat, a Madrid, un esdeveniment de promoció turística, amb més de 200 convidats. L’acte va estar presidit pel ministre de Turisme, Jordi Hereu, i va reunir a destacats representants del sector turístic.
Restaurants participants
Els restaurants participants, com Deliranto, Cook & Travel, Mrkt Gastrobar d’Edu Cuesta, Thai Salou Restaurant, Rock & Grill, Restaurante Castillo de Javier, Lunattic, Cafeteria Boulangerie Huma i La Goleta van captivar els més de 200 assistents, amb la seva excepcional oferta gastronòmica, mostrant una creativitat culinària que va deixar a tothom meravellat.
Aquesta experiència culinària única va presentar productes d’alta qualitat, com l’oli procedent d’oliveres mil·lenàries de Salou, així com altres delícies gastronòmiques elaborades amb ingredients de primera categoria. Els plats van ser batejats amb noms evocadors d’esdeveniments emblemàtics de Salou, formant part d’un calendari culinari inspirat en les celebracions culturals, festives, tradicionals i esportives que caracteritzen la capital de la Costa Daurada.
El xef Pep Moreno, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Salou, va fer de mestre de cerimònies, reforçant les paraules de l’alcalde Pere Granados sobre la singularitat de la gastronomia salouenca.
A més, els convidats van tenir l’oportunitat de degustar vins excepcionals i Denominacions d’Origen reconegudes com el Celler Editària, Cellers Blanch, Celler Carles Andreu, D’Orto Vins, Clos Galena, Castell d’Or, Torelló i Llopart. Tot això en un ambient que convida a explorar els plaers culinaris i les delícies que Salou té per oferir.